Velkommen til årets viktigste møteplass!

Av industri - for industri

Innhold

Bli med på vår viktigste møteplass i 2020!

Industri Futurum 2020 | 22.-23. januar | Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Vi er nå inne i et nytt tiår. Et tiår hvor ny teknologi, digitalisering og klima vil stå høyere på agendaen enn noensinne. Våre møteplasser hvor vi får påfyll av kunnskap og danner nye allianser blir desto viktigere for industrien. Først ute er Industri Futurum 22.-23. januar!

På konferansen får vi høre fra mange bedrifter og fagmiljø som er helt der fremme i dag, og som satser for fullt videre. Blant annet innen havvind, kunstig intelligens og sirkulærøkonomi. Her legger vi blant annet frem Konjunkturrapporten som er vårt barometer for hvordan industrien vil bli i 2020, og næringsminister Torbjørn Røe Isaksen holder sin Industritale.

Aktuelt:

 1. Aktuelt

  Hva er suksesskriteriene bak en vellykket digital omstilling?

  På konferansen Industri Futurum i januar får vi høre om erfaringer fra industri når ny teknologi skal fases inn på arbeidsplassen. Hva er suksessoppskriften og hvilke feilskjær bør vi unngå?

 2. Aktuelt

  Hemmeligheten finner du i kroppsspråket!

  Vidar Hansen er tidligere politimann, nå mentalist, og er ekspert på å tyde menneskers kroppsspråk og ubevisste signaler. På Industri Futurum treffer du han på et spennende inspirasjonsforedrag.

 3. Aktuelt, Treforedling

  Det var en gang en tømmerstokk

  På Industri Futurum får du høre eventyret om Borregaards sirkulære historie, og hvordan de utnytter det meste av tømmerstokken til produkter som kan erstatte oljebaserte produkter.

Arrangementet begynner om

 • 4dager
 • 7timer
 • 42minutter