Av industri – for industri

Velkommen til årets viktigste møteplass!

Innhold

Neste Industri Futurum avholdes 22.-23. januar 2020 på Radisson Blu Plaza Hotell i Oslo!
Hold av datoene!

Se bilder fra Industri Futurum 2018

Arrangementet begynner om

 • 153dager
 • 3timer
 • 12minutter

Industri Futurum - Fremtiden produsert i Norge

Digitalisering griper i dag inn i hele verdikjeden, og nye produkter, markeder og forretningsområder utvikles. Ny teknologi påvirker også i stor grad markedsmodellene, og mange bedrifter satser betydelige midler i den tjenesteytende og digitale delen av sin virksomhet.

Industri Futurum skal gi industribedrifter, ledere og ansatte kunnskap og inspirasjon. Gjennom å vise frem en rekke digitale og teknologiske nyskapinger i ulike industrier gir vi dere et innblikk i fremtidens avanserte industri. Vi vil også vise hvordan et felleskap mellom utdanning, forskning og industri – støttet av virkemiddelapparatet – kan forsterke et allerede høyt teknologisk nivå ved å utnytte de muligheter som følger av digitalisering og økt datakraft.

Aktuelt:

 1. Aktuelt, Nyhet

  Takk for i år!

  Industri Futurum er over for denne gang! Vi vil gjerne få takke alle foredragsholdere, utstillere, deltakere og andre bidragsytere for at dere bidro til et flott arrangement.

 2. Aktuelt, Nyhet

  Slik kan AR og VR brukes i industrien

  AR og VR er "hot", men hvordan ser det virtuelle rommet ut for industrien? Dette er tema på sesjonen "Det virtuelle rommet" på Industri Futurum.

 3. Aktuelt

  Industri Futurum blir heldigital

  Vi har tatt et nytt steg inn i fremtiden! Nytt for årets Industri Futurum er at vi utviklet en app hvor du finner all informasjon du trenger.