Industrielt toppmøte

Aktuelt

Publisert

- Programmet til Industri 2019 i Bodø begynner nå å bli klart, og vi ønsker å samle over 300 deltagere, sier prosjektleder for Industri 2019, Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

På Industri 2019 møter du Ole Erik Almlid fra NHO, Hans Christian Gabrielsen fra LO, Stein Lier-Hansen fra Norsk Industri og Frode Alfheim fra Industri Energi.

Når det nærmer seg vår og sommer begynner vi å snakke om høstens vakreste eventyr for norsk industri, sier prosjektleder Frøise. Ambisjonene er tydeligvis høye i år også - når Industri 2019 går av stabelen 29. og 30. oktober ønsker vi å samle over 300 deltagere.

 - Dette høres ut som en velbrukt klisje – men dette skal bli den mest kompakte og beste konferansen vi har gjennomført. Vi har nå fått bekreftet at alle lederne av deltagende organisasjoner stiller opp og vil belyse de utfordringene som industrien står overfor. Vi kan helt klart kalle dette et industrielt toppmøte fra noen av de viktigste aktørene som er med å påvirke rammevilkårene til industrien, sier en fornøyd Frøise.

På åpningen den 29. oktober får konferansen besøk av NHOs administrerende direktør Ole Erik Almlid og leder av LO Hans Christian Gabrielsen.

Norsk Industri sin administrerende direktør Stein Lier-Hansen og Industri Energi sin leder Frode Alfheim møtes dag to for en samtale som avslutter konferansen.

- Kontakter dannes ofte i uformelle sammenkomster, og konferanser er ofte stedet hvor du har mulighet til å pleie gode kontakter eller skape nye. I år vil vi også ha med tradisjonelt treretters festmiddag og lokal underholdning av høy kvalitet, som gir deg mulighet for sosialt påfyll. God mat, god drikke og spennende underholdning vil kjennetegne konferansen, avslutter en engasjert prosjektleder.