CNN-Quest er klar for Norge

Aktuelt, Nyhet

Publisert

Det er duket for et meget spennende møte mellom CNN-stjernen Richard Quest og finansminister Siv Jensen. Arenaen er Industri 2018 i Bodø 26. og 27. september.

Quest og Jensen skal snakke om Norges særegne rolle på verdensmarkedet og Norge som fremtredende kraftnasjon.

Richard Quest har to programposter på konferansens 2. dag. Først skal han gi oss et innblikk i hvordan den vanlige amerikaner ser på Trump-regimet, og hvordan presidentens handelspolitikk vil påvirke forholdet til europeisk næringsliv og vår egen aluminiums- og stålindustri.

Finansministeren har også en egen programpost hvor hun skal snakke om norsk industri og hvordan regjeringen tilrettelegger for innovasjon og vekst.

Men høydepunktet blir Siv Jensens møte med den populære CNN-programlederen.

Richard Quest er programleder for Quest Means Business fem dager i uken. I tillegg er Quest programleder for det månedlige programmet CNN Business Traveller og CNN Marketplace Europe.

Quest er fra Liverpool og startet sin journalistkarriere i BBC i 1985. I 1989 flyttet han til New York for å bli BBCs finanskorrespondent for Nord-Amerika. I 2001 ble han ansatt i CNN for lansering av programmet Business International. Siden har det gått slag i slag og en lang rekke av faste programposter, men også dekning av store hendelser i internasjonal politikk og business.

Hans særegne stil og folkelige tolkning av innfløkte temaer har gjort ham til en av CNNs mest populære programledere. Han er flere ganger nominert til Emmy Award.

- Vi ser virkelig frem til møtet mellom vår finansminister og Richard Quest. Han har meget god oversikt over europeisk politikk og markedet, samtidig som han bedre enn mange kan analysere virkningene av Trumps handelspolitikk, sier prosjektleder Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

Velkommen til Industri 2018 i Bodø!

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!