Norsk Industri

Innhold

Ingeniørfag og realfag

Norske høyteknologiske bedrifter trenger medarbeidere som kan være med å utvikle ny teknologi, løse miljøutfordringer, skape nye løsninger og produkter verden trenger. En utdannelse innen teknologi og realfag gir flere muligheter enn du er klar over.

Hvem kan bli ingeniør?

Skal du bli ingeniør må du ha gode kunnskaper innen matematikk og fysikk. Du kan legge grunnlaget gjennom studiespesialiserende med matematikk, eller du kan ta fagbrev, og så gå videre på Y-veien.

> Hvor kan jeg ta y-veien?

Her kan du se en oversikt over hvor du kan ta Y-veien.

Det finnes en lang rekke høyskoler og universiteter som tilbyr ingeniørfag – og industrien rekrutterer fra de fleste retningene.

> Les mer her

Tilbud i Norsk Industri

Norsk Industri samarbeider med NTNU om deltids ingeniørutdanninger.

Bachelornivå

På bachelornivå tilbyr vi "høgskolekandidat i ingeniørfag". Fagoperatører med arbeidserfaring tar her steget opp til 2-årig ingeniørutdanning (høgskolekandidat i ingeniørfag), kombinerer solid praksis med en betydelig heving av teoretisk fordypning. Dette gjør bedriften bedre rustet til å møte framtidige utfordringer. Norsk Industri tilbyr i samarbeid med NTNU ingeniørutdanning for flere retninger. Det blir oppstart av en linje innen Kjemiprosess-ingeniør våren 2018. For å ta kurset trenger du start forkurs før sommeren 2017.

> Spørsmål? Ta kontakt med Kjetil Tvedt!

Masternivå

Sammen med NTNU har vi også utviklet et unikt tilbud om en erfaringsbasert mastergrad innen Olje- og gassteknologi. Dette er et tilbud til deg som ønsker å fylle på med kompetanse gjennom enkeltkurs på mastergradsnivå, eller en hel mastergrad fra NTNU.

> Les mer her