Norsk Industri

Innhold

Teknologiinteressert? Miljøbevisst? Praktisk anlagt? Velg industrifag!

Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

Publisert

To gutter i industrihall på Hydro Karmøy. Foto: Hydro/Marius Motrøen

Youtuber og gamer Elias "Kime" Rådlund besøker Hydro Karmøy i forbindelse med kampanjen for å få flere unge til å velge teknikk og industriell produksjon (TIP) på vgs. Foto: Hydro/Marius Motrøen

Norsk Industri er igjen i gang med en kampanje for å få flere søkere til industrien. Del gjerne i dine kanaler!

I industrien får du ta i bruk den nyeste teknologien for å lage verdens mest miljøvennlige produkt. Du får mykje ansvar og vil oppleve eit sterkt samhold. Alt dette er ein del av den unike industrikulturen vi har i Norge! 

Det som gjer industrien ekstra spennande for deg som er ung, er all den nye teknologien som blir tatt i bruk. Industrien i Norge har høge lønningar, og vi må derfor vere smartare og meir effektive enn andre land. Dette er godt nytt for deg som er ung og teknologiinteressert, for du kan hjelpe oss å ta i bruk ny teknologi som robotar, 3d-printer og VR-briller i produksjonen. Vi ser og at dei som er interesserte i gaming finner seg godt til rette i eit slikt teknologimiljø.

Det er industribedrifter i alle kommunar i Norge. Kanskje kjenner du nokon som jobbar i industrien? Då bør du ta ein sjekke kva dei synes om arbeidsplassen sin. Sannsynlegvis har dei det bra – for dei fleste blir verande lenge, held seg friske og tener godt. Om du synes dette verkar interessant kan du lese meir om industrifaga på velgtip.no.

> Les mer her