Norsk Industri

Innhold

Høyt nivå i Skole-NM

Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

Publisert

Store, lyse lokaler både for TIP-fagene og de andre fagene som holder hus på Hamar katedralskole.

Store, lyse lokaler både for TIP-fagene og de andre fagene som holder hus på Hamar katedralskole.

I flotte lokaler på Hamar katedralskole gikk Skole-NM for blant annet maskinering, sveising og industrimekaniker av stabelen 12. april.

- Det er utrolig morsomt å se så mange flinke ungdommer i aksjon, og det var høyt nivå i alle konkurransene. Det lover godt for industriens fremtid, sier kommunikasjonssjef Cathrine W. Eidal i Norsk Industri.

Også styreleder Svein Oppegaard og sekretariatsleder sekretariatsleder Elisabeth Lange i WorldSkills Norge, som er arrangørene bak konkurransene, var tilstede, og var helt enige om at dette var et flott arrangement.

- Det er viktig med slike konkurranser for å vise for omverdenenen hvor viktig det er med yrkesfag, og forhåpentligvis få flere til å velge det. Det er dette som skal bygge landet videre, sa Oppegaard.

> Se bilder fra dagen

> Resultater

> Les alt om yrkeskonkurranser hos WorldSkills Norge

Pallen i maskineringsfaget besto av: 1. Martin Sandås, Strømmen vgs, Akershus, 2. John Martin Wülfgang Enger-Pedersen, Hamar Katedralskole, Hedmark, 3. Inger Kristine Sjøvold, Lillehammer vgs avd Nord, Oppland. Premiene ble delt ut av statssekretær Atle Simonsen i Kunnskapsdepartementet.

Cathrine W. Eidal, Elisabeth Lange og Svein Oppegaard.