Opplever din virksomhet problemer i et annet EØS-land?

Aktuelt, Nyhet, Internasjonalt

Publisert

EU-flagg

Dersom din virksomhet har et problem i et EØS-land fordi en offentlig myndighet ikke følger EØS-reglene, kan SOLVIT hjelpe til med å løse problemet.

Urimelige regler og beslutninger samt diskriminerende byråkrati kan gjøre det vanskelig for deg å bo, jobbe eller gjøre forretninger i et annet EØS-land. Opplever du som EØS-borger eller virksomhet problemer i et annet EØS-land fordi en offentlig myndighet ikke følger EØS-reglene, kan SOLVIT  hjelpe deg. SOLVIT minner de aktuelle myndighetene om EØS-rettighetene dine, og samarbeider med dem for å løse problemet ditt.

SOLVIT er en gratistjeneste med et senter i alle EØS-landene som samarbeider for å løse problemer knyttet til EØS-rettigheter. Opplever din virksomhet problemer i et annet EØS-land, kan du sende inn ditt problem gjennom SOLVITs database. Der vil du også mer informasjon om SOLVIT og hvilke saker som kan følges opp gjennom nettverket.

> Les mer / ta kontakt

Vil du vite mer om Norsk Industris internasjonale arbeid?

Ta turen til Industri Futurum 19.-20. november! Her vil vi blant annet ta for oss Brexit, Norges forhold til Storbritannia og EØS sin rolle i det europeiske fellesskapet. Vi får høre fra blant andre utenriksminister Ine Marie Søreide, britisk bilindustri og EU-kommisjonen. Vi vil også se på hvordan ståa er for internasjonale og globale systemer for handel.