Norsk Industri

Innhold

Første møte i Topplederforum for digitalisering i industrien

Aktuelt, Nyhet, Forskning og innovasjon

Publisert

Foto: NFD

Foto: NFD

Statsråd Monica Mæland avholdt 13. november sitt første møte i Topplederforumet for digitalisering i industrien.

I forumet har hun plukket ut ni industriledere, hvorav åtte av bedriftene er med i Norsk Industri. Videre inngår lederne av NTNU, Sintef, Fellesforbundet og Norsk Industri.

Første møte ble benyttet til diskusjon om hvordan digitalisering treffer industrien og hva Forumet kan brukes til, utover å oppdatere statsråden på utviklingen.

- Det er veldig bra at statsråden har tatt dette initiativet og dermed følger opp stortingsmeldingen om industri. I dag har jeg opplevd offensive industriledere som tenker økte muligheter for verdiskaping, men samtidig stiller spørsmål ved om alle bedriftene i verdikjeden henger med på utviklingen. Vi vil i møtene fremover gjøre litt analyse av pågående gode initiativer og vurdere om dette kan få konsekvenser for bl.a. utdanning, virkemiddelapparatet og politikken fremover, sier adm. dir Stein Lier-Hansen i Norsk Industri.

> Les mer her

Tema på Industri Futurum

På Norsk Industris store møteplass Industri Futurum tirsdag 21. november møtes næringsministeren og noen av deltakerne i forumet til samtale på konferansen Manufacturing Futurum. På denne konferansen møter du også blant andre adm. dir. Espen Susegg i Siva, adm. dir. John Arne Røttingen i Forskningsrådet og direktør i Divisjon Vekstkraftige bedrifter og klynger i Innovasjon Norge, Mona Skaret.

> Les mer og meld deg på

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!