Norsk Industri

Innhold

Koronaviruset: råd, analyser og nyheter

Norsk Industri anbefaler bedriftene til enhver tid å forholde seg til de rådene som helsemyndighetene gir. Disse vil være under fortløpende evaluering og endring, og er å betrakte som minimumstiltak. Bedriftene må selv vurdere interne tiltak utover dette.

Har du spørsmål?

Norsk Industris team for korona-spørsmål
Medlemmer med arbeidsgiverrelateterte spørsmål kan gjøre følgende:

Web:  På denne siden finner du finner du svar på spørsmål om permittering, sykepenger, reise, karantene, arbeidstid og annet i sammenheng med koronaviruset. Siden er åpen for alle.

Chat: Logg deg inn på arbinn.no. Velg kontakt, chat og spørsmål om korona. Medlemssenteret vil da sette deg i kontakt med riktig person. OBS: Dette gjelder kun medlemmer. Chaten er åpen mandag-fredag kl. 09.00-15.00.

Telefon: Ta kontakt med vår advokatvakt på advokat@norskindustri.no eller tlf. 23 08 88 88. OBS: Dette gjelder kun medlemmer. Vår advokatvakt er åpen mandag til fredag kl. 08.00-16.00.

Alle saker om korona-situasjonen

 1. Aktuelt, Nyhet koronaviruset

  Ny endring i Covid-19-forskriften

  20. november kl. 17.10 ble Forskrift om endring i Covid-19-forskriften kunngjort. Forskriften innebærer bl.a. endringer i bestemmelsen om unntak fra innreisekarantene for visse arbeids- og oppdragstakere i Covid-19-forskriften § 6b.

 2. Aktuelt, Nyhet koronaviruset

  Lånegarantiordningen utvider løpetiden til seks år

  Norsk Industri verdsatte lånegarantiordningen da den kom, men vi har tatt opp med regjeringen at det er problematisk at den kun strekker seg over tre år. Nå utvides løpetiden til seks år. I tillegg blir det forenklinger i dokumentasjonskrav og utvidet avdragsfrihet.

 3. Aktuelt, Nyhet koronaviruset

  Nye krisetiltak vedtatt

  16. november ble FrP og regjeringspartiene enige om hastetiltakene som regjeringen fremmet for Stortinget 10. november.