ROFI sikret seg 8 års avtale med DSB

Publisert

Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap (DSB) har tildelt ROFI as kontrakter for leveranser av telt og telt utstyr med en potensiell verdi på flere millioner kroner årlig.


- Kontrakten betyr mye for bedriften. Den har allerede gitt oss nye ordre for 2016 og gode muligheter de neste 8 år, sier daglig leder Berner Olsen.
Stor eksport
Eksport er svært viktig for ROFI, som har en eksportandel på mellom 80 og 90 prosent. - Denne kontrakten styrker vår posisjon på eksportmarkedet, og det er svært viktig med gode referanser fra hjemmemarkedet for å lykkes ute, sier Olsen.
 
Områdene ROFI selger til varierer fra år til år, og bedriften har hatt leveranser til både Midtøsten, Asia, Afrika og Europa. I år står en stor leveranse av 10 store feltsykehus for en tredjedel av omsetningen. Mye av virksomhetens utstyr går til FN-operasjoner, NATO-operasjoner og Mineryddingsprosjekter. - Vår satsing innen CBRN (Chemical, biological, radiological and nuclear defense) beskyttelse viser seg nå med resultater, og er ett av våre satsingsområder, kan daglig leder fortelle.
Merkevarebygging
Merkevaren ROFI blir stadig viktigere, spesielt på eksportmarkedet. Virksomhetens eksportarbeid skjer på flere forskjellige arenaer bl.a. direkte med kunder, deltagelse på utstillinger og sosiale medier. - Dessuten er referanser fra eksisterende kunder viktig for oss, avslutter Berner Olsen.
 
> Pressemelding fra ROFI
> Lær mer om ROFI
 
Alle bilder: ROFI