Norsk Industri

Innhold

Nytt digitalt forum for den europeiske leverandørindustrien

Aktuelt, Teknobedriftene

Publisert

Illustrasjon på digital møteplass

Foto: AdobeStock

19. november går AHK Industrial Suppliers Forum 2020 live. En virtuell møteplass for leverandører og innkjøpere i industrien.

Dette er en unik sjanse for norske leverandører til å vise seg fram for tyske industribedrifter på jakt etter nye produkter og løsninger.

Verdensmarkeder er i endring og det krever nye kreative løsninger for forretnings- og leverandørstrukturer. Dette gjelder spesielt mange tyske industribedrifter, som er avhengige av produkter og tjenester fra andre land. Erfaringene fra koronapandemien gjør at mer enn hver fjerde bedrift vurderer å omstille seg. Dette gir gode sjanser for norske leverandører.

Norsk-Tysk Handelskammer er nå på utkikk etter norske leverandører innen maskinteknikk, elektroniske komponenter, automatisering, bearbeiding av metall og plast, tekniske industriprodukter, tilbydere av IKT-løsninger og andre industribransjer som ønsker å benytte seg av en unik digital B2B-plattform for industrien.

Som utstiller ved AHK Industrial Suppliers Forum kommer bedriftene til dekket bord på sin virtuelle messestand.

15 deltakende land, 120 utstillerplasser

AHK Industrial Suppliers Forum 2020 organiseres av nettverket for tyske utenlandshandelskamre (AHK), som Norsk-Tysk Handelskammer er en del av. Med femten deltakende europeiske land og 120 utstillere er dette virtuelle leverandørforumet et av de største i sitt slag i Europa.
Arrangementets målgruppe på besøkersiden er tyske industribedrifter som søker etter leverandører i andre europeiske land.

For å sikre relevante deltakere, jobber handelskamrene tett sammen med Det tyske forbundet for materialstyring, innkjøp og logistikk (BME), de tyske industrihandelskamrene (IHK) samt andre lokale partnere. BME forbund 

> Nærmere informasjon om forumet finner du her.

Påmeldingsfrist 15.10.20