Norsk Industri

Innhold

Bli med på Cybersikkerhetsuka - Industri 4.0!

Aktuelt, Nyhet, Teknobedriftene

Publisert

Cybersikkerhetsuka banner

Fra 30. august til 2. september arrangerer vi "Cybersikkerhetsuka - Industri 4.0", en serie med digitale frokostmøter hvor vi setter fokus på cybersikkerhet i hele industrien.

Gjennom uka kan du ta morgenkaffen foran pc'en og benytte deg av til å sette cybersikkerhet på agendaen og bli med på et felles kompetanseløft for industrien.

> Se programmet og meld deg på

Det blir innlegg fra PST om etterretningstrusselen, demonstrasjon av praktiske brukereksempler, innføring i Veikart for cybersikkerhet og Industri 4.0, tips om tiltak for forebygging og sikring etter cyberangrep, leksehjelp og mye mer.

– Det er et voksende behov for å styrke kompetansen på cybersikkerhet, etter hvert som stadig mer av produksjonen benytter ny digital og tilkoblet teknologi. Vi oppfordrer hele industrien til å bli med på et felles kompetanseløft på cybersikkerhet gjennom deltakelse på cybersikkerhetsuka, sier bransjesjef for Teknobedriftene i Norsk Industri, Katrine Vinnes.

Cybersikkerhetsuka - Industri 4.0

30. august til 2. september

Gjennom en hel uke kan du og din bedrift få en daglig dose av kompetansepåfyll gjennom deltakelse på korte morgenkaffeseminarer.