Norsk Industri

Innhold

Renseriet Sandnes as kåret til 9. beste renseri i verden!

Aktuelt, Renseri og vaskeri

Publisert

Renseriet Sandnes ble kåret til verdens 9. beste renseri under Expo Detergo i Milano 19. oktober 2018. Her representert ved eierne Brit Karin og Eirik Østbø.

Renseriet Sandnes ble kåret til verdens 9. beste renseri under Expo Detergo i Milano 19. oktober 2018. Her representert ved eierne Brit Karin og Eirik Østbø.

Gjennom flere «kvalikrunder», med revisjon av bedriften og kåring til Årets Renseri 2018 av bransjen og Norsk Renseri & Vaskeriforening (NRV) ble Renseriet Sandnes as 19. oktober til verdens 9. beste renseri!

I tillegg ble bedriften tildelt Country Best Practices Award 2018, Norway og Award of Excellence. 

- Siden man snakker om over 750 000 bedrifter totalt i denne organisasjonen så er dette stort! Vi er utrolig stolte av å kunne si at vi har en fantastisk flott bedrift med en flott stab av medarbeidere, sier daglig leder Eirik Østbø.

Om renseriet

Renseret Sandnes as er en renserikjede og -familiebedrift, der vi som familie har renset tøy i fire generasjoner på sørvestlandet. Gjennom mange år har vi sakte men sikkert bygget opp 11 avdelinger i Stavanger, Bryne, Sandnes, Haugesund og Bergen. Vi har i alle år hatt god lønsomhet og kunne utvikle oss med det siste nye av moderne miljøvenlige maskiner og utstyr. Gjennomsnittlig ansettelsestid hos oss er 16 år, så det er ingen ting i veien med erfaringen til vår stab. Vi har også nå utviklet vår egen franchise kjede innen rens av tekstiler og skinn. Denne skal være ledende i Scandinavia innen få år.

> Pressemelding fra Cinet

> Se diplomet

> Mer om NRVs tur til Expo Detergo i Milano