Ny NRV-logo

Aktuelt, Renseri og vaskeri

Publisert

Norsk Renseri og Vaskeriforening bytter logo. Den nye logoen er dråpeformet, og inkluderer navnet på organisasjonen. Den erstatter den gamle logoen som bestod av bokstavene NRV.

- Jeg synes tiden for å bytte logo var moden, og tror den nye logoen vil fungere. Vi synes en vanndråpe gir gode assosiasjoner til rengjøring av tekstiler, sier styreleder Kristian Gaasrud.

Det er Flisa Trykkeri som har stått for utformingen.

- Vi tok sjølsagt utfordringen på strak arm da Norsk Renseri- og Vaskeriforening kom til oss med logooppgaven! Å få være med å utforme en bedrifts ansikt utad er en spennende prosess og en tillitserklæring som vi setter stor pris på  – det er slik vi vokser på, sier Ida Westvang – grafisk designer og illustratør på Flisa Trykkeri - "itte akkurat urbant."

Logoen kommer i posten!

Samtidig som vi bytter logo vil vi fra 2020 sende ut klistremerker til medlemmene som viser at man er medlem i foreningen. Styremedlem Lisa Bratberg frå Gamletorvet Rens og Skjorteservice på Gjøvik gleder seg til å bruke den nye logoen i en kampanje. – Merkingen og den nye logoen vil gi tydeligere profilering av bransjen og bransjeforeningen sier Bratberg. Klistremerkene blir sendt ut i januar.

Last ned logo her