Norsk Industri

Innhold

Leverandørnytt: Botved Systems A/S – ny leverandør med solid erfaring

Aktuelt, Renseri og vaskeri

Publisert

Bygget til Botved Systems A/S, leverandør til NRV

Selv om vi er nye i norsk sammenheng, så har Botved Systems A/S vært forhandler av vaskeriutstyr i mange år – 55 for å være nøyaktig!

Trygghet ut av boksen

Vi leverer et frisk pust til industrien og kreative løsninger, mens vi har lang erfaring med levering av maskiner til vaskerier. Vi kan gi våre nye kunder tryggheten om at vi kjenner maskinene og har en uvurderlig opplevelse med installasjoner mens vi kan tenke ut av boksen sammen med våre kunder.

Alternativ til nåværende leverandører

I Botved har vi lenge hatt inntrykk av at vaskerier ønsker et større utvalg og konkurranse, som et alternativ til den nåværende leverandørstrukturen, der i vesentlig grad har vært konsentrert rundt få produsenter. Den utfordringen valgte vi for alvor at tage op i 2016 og vores inntryk blev også bekræftet, da vi deltok på middagen med NRV i Bergamo, i forbindelse med EXPOdetergo 2018 – takk for en fin kveld!

Med våre leverandører har vi mulighet til å levere vaskeutstyr til hele Norden:

  • Indsortering
  • Vask
  • Flatwork
  • Garment
  • RFID
  • Reservedeler
  • Service
  • Tilbehør, vogner, etc.

Vi har nylig etablert et selskap sentralt i Sverige, Botved Repella AB og via NRV har vi allerede fått kontaktet med en rekke norske vaskerier.

Prøv oss

Vi tar gjerne de vanskelige prosjektene; vi trekker på erfaring, men er ikke redd for å prøve nye løsninger og tilby de nyeste maskinene på markedet.

Vår serviceavdeling kan tilby service på de fleste typer utstyr, og vår reservedeleravdeling kan anskaffe og levere reservedeler til nesten alle maskinvaremerker - for eksempel har vi et stort lager reservedeler til nesten alle maskiner og merker.

Prøv å kontakte oss - Hvis vi ikke har det på lager, så kan vi få det.

Som sagt - prøv oss - og kontakt oss hvis du vil vite mer eller se maskiner i drift:

Botved Systems A/S
Metalgangen 16
DK-2690 Karlslunde
Danmark
www.botved.com
info@botved.com
Tlf.: (+45) 44 85 05 10
Følg oss på LinkedIn