Kjetil Tvedt slutter som bransjesjef i NRV

Publisert

Kjetil Tvedt

Kjetil Tvedt slutter i Norsk Industri. Foto: Norsk Industri

Bransjesjef for vaskeriene, Kjetil Tvedt, går i desember over i ny stilling i Byggenæringens Landsforening. Siri Aarvold fra Norsk Industri tar i første omgang over som koordinator for vaskeriene i samråd med leder av bransje- og industripolitisk avdeling, Knut E. Sunde.

Siri og Knut vil ta seg av det administrative arbeidet for vaskeriene og å arrangere generalforsamling i mars, mens Hilde Løkås fortsetter som bransjesjef for renseriene.

For Tvedt er dette slutten på et engasjement som har vart siden desember 2016.

– Det har vært lærerike år som bransjesjef, og jeg vil gjerne få takke både tillitsvalgte og andre jeg har vært i kontakt med fra bransjen for samarbeid og tålmodighet. Det jeg nok kommer til å huske best fra disse årene er den intense perioden våren 2020 med håndtering av pandemien. Dessverre ser vi nå at energiprisene er en ny krise for bransjen, og at man ikke har lykke med å få på plass gode ordninger for næringslivet. Likevel både håper og tror jeg at bransjen vil levere løsninger når fokus øker på sirkulærøkonomi for tekstiler, sier den avtroppende bransjesjefen.