Norsk Industri

Innhold

Hallingplast vant Sivaprisen

Aktuelt, Nyhet, Plastindustri

Publisert

Fire mennesker på en scene

F.v: Ulf Hustad (prosjektleder Sivaprisen) Ingrid R. Lorang (adm.dir. i Siva), Steinar Tragethon (daglig leder Hallingplast) og næringsminister Torbjørn Røe Isaksen. Foto: Siva

Hallingplast AS stakk av med seieren og 300 000 kroner da næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) delte ut prisen under Sivakonferansen 2019 i Trondheim 21. mai. Vi gratulerer!

– Gratulerer med velfortjent seier! Hallingplast er en familiebedrift som har klart å utnytte norske fortrinn og fornye seg gjennom generasjoner, sa næringsminister Torbjørn Røe Isaksen under utdelingen.

Hallingplast er lokalisert i Ål i Hallingdal, og har som forretningsidé å utvikle, produsere og markedsføre rør og rørdeler i PE og PP på en bærekraftig måte. Bedriften jobber systematisk med kvalitetssikring, innovasjon og produktutvikling, og opererer i en bransje med sterk global konkurranse. Selskapet har gjennom oppbygging av solid kompetanse lyktes med å utvikle konkurransedyktige produkter på en miljøvennlig måte, noe som har tilført bedriften stor konkurransekraft.

– Dette er en kjempepremie og en stor inspirasjon til å fortsette jobben vi gjør, sa Steinar Tragethon, daglig leder i Hallingplast.

Med Sivaprisen ønsker Siva å løfte frem miljøer som har vist stor evne til innovasjon, som har skapt gode resultater, og som viser fortsatt vilje og ambisjoner om vekst og verdiskaping.

Fagjuryen har bestått av Ingrid R. Lorange (adm. dir. i Siva), Knut E. Sunde (bransje- og industripolitisk direktør i Norsk Industri) og Tor Øyvin Aa (adm. dir. i Brødrene Aa og vinner av Sivaprisen 2018).

– Vi gratulerer vår medlemsbedrift Hallingplast med velfortjent pris! Den familieeide bedriften har bevist hvordan man driver omstilling og industriell utvikling over tid, og fortjener stor anerkjennelse for den jobben de gjør, sier Knut E. Sunde.

Les mer:

Hallingplast vant Sivaprisen (regjeringen.no)

> Hallingplast AS er vinner av Sivaprisen 2019! (siva.no)

Tre brødre i tredje generasjon inn på eiersiden i Hallingplast