Norsk Industri

Innhold

Ståle Kyllingstad er "Oil Professional of the Year"

Aktuelt, Olje og gass

Publisert

Konsernsjef i IKM Gruppen, Ståle Kyllingstad. Foto: Norsk Industri

Konsernsjef i IKM Gruppen, Ståle Kyllingstad. Foto: Norsk Industri

Under Society of Petroleum Engineers (SPE) sin tradisjonelle Awards Gala 26. april ble konsernsjef Ståle Kyllingstad i IKM Gruppen kåret til «Oil Professional of the Year». Vi gratulerer!

- Ståle Kyllingstad har lenge arbeidet hardt for å forbedre bransjen vi jobber i. Han har meningers mot, og gir klare uttalelser til myndigheter, oljeselskap og leverandører. Ståle har i tillegg bygget opp IKM til å bli en bedrift med stor suksess. Han er en kjent personlighet innen bransjen, for folk flest i Rogaland, og i Norge, sier Tore Øian, leder for SPE Stavanger.

Ståle har i mange år vært en sentral tillitsvalgt i Norsk Industri, og er nå nestleder i bransjeforeningen Norsk Industri Olje & Gass.

- Det er veldig hyggelig å registrere, og etter vår mening vel fortjent at Ståle Kyllingstad har fått denne prisen. Han har et stort engasjement for industrien generelt og brenner for innovasjon, teknologiutvikling og verdiskaping i Norge. Samtidig er han en klar stemme fra leverandørindustrien som påpeker viktigheten av balanserte avtaler og kontrakter mellom oljeselskap og leverandører, og at det må være bærekraftige marginer i hele verdikjeden, sier bransjesjef Runar Rugtvedt i Norsk Industri Olje & Gass.

> Les mer her (enerwe.no)