Norsk Industri

Innhold

Vil din bedrift være med på Milano Design Week?

Aktuelt, Designrommet, Designindustrien

Publisert

Vi inviterer medlemmer og designindustribedrifter til å delta på en ny felles satsing med designere og kunsthåndverkere under messen i april 2018.

Den norske tilstedeværelsen under Milano Design Week de siste årene har vært en stor internasjonal suksess og bidratt til å sette norsk design og kunsthåndverk på kartet. Nå inviterer vi medlemmer og designindustribedrifter til å delta på en ny felles satsing med designere og kunsthåndverkere under messen i april 2018.

Frist: 6. oktober 2017

> Last ned presentasjon

Neste års utstilling er et samarbeid mellom DOGA, Klubben, Norwegian Crafts og Norsk Industri og vil arrangeres i designdistriktet Zona Tortona fra 17. til 22. april 2018.

Prosjektets formål er å øke konkurransekraften til norsk møbel- og designindustri og kunsthåndverk internasjonalt og hjemme. Det nye utstillingskonseptet er tenkt som et treårig løp som kan inngå i et fremtidig nasjonalt program for design, merkevare og eksport.

Tidligere utstillere forteller at deltagelsen i Milano har gitt dem økte muligheter og mange har blitt invitert til samarbeid med store internasjonale aktører. Norsk Industri har tidligere vært med fellesstand på messen, med samme opplevelse.

Det vil være et areal for industribedrifter, et for designere og et for kunsthåndverkerne. Det vil være en felles overbygning og tiltak, slik som felles standdesign, bar/servering og PR byrå. Det vil bli en felles utstilling for produsentene som deltar, men det er også mulig for en aktør å gå et eget areal alene.

Last ned presentasjonen for å se hvordan området ble benyttet i fjor. Bedriften Vestre var der i 2017, og i presentasjonen er det en enkel planskisse over lokalene som er leid.

Vennligst ta kontakt om dette er interessant for din bedrift enten med Nicolai Gulliksen, prosjektmedarbeider, på e-post nicolai@objekt.as / tlf. 908 23 708 eller Egil Sundet.