Norsk Industri

Innhold

The Export way to the US

Aktuelt, Designrommet, Designindustrien

Publisert

Nå inviterer vi til norsk eksportprosjekt med fellesstand, PR og prepping ifbm ICFF messen i mai 2018. I 10 år har prosjektet på ICFF messen under New York Design Week vært en suksess.

Fra fellesstanden på ICFF messen i 2017.

Neste års prosjekt er et samarbeid mellom Innovasjon Norge, Generalkonsulatet og Norsk Industri og vil arrangeres på Javitz-senteret på Manhatten i New York fra 20. til 23. mai 2018. Vi er allerede påmeldt messen.

Fra fellesstanden på ICFF messen i 2017.

Prosjektets formål er å øke konkurransekraften til norsk møbel- og designindustri i USA/internasjonalt og hjemme. Norsk Industri har stått i spissen for 10 år i rad med norsk felles stand på ICFF messen, og vi vil i 2018 sette bærekraft som tema som skal være synlig markør for standen. Det nye utstillingskonseptet er tenkt som et treårig løp som kan inngå i et fremtidig nasjonalt program for design, merkevare og eksport.

Tidligere deltakere forteller at deltagelsen i New York har gitt dem økte muligheter, gode leads og vært år fører deltakelsen til nye forhandlere.

I prosjektet ligger forberedelser og prepping, felles PR arbeid og deltakelse på felles stand på et areal, eller som i 2017, to øyer rett ved siden av hverandre.

  • Deltakerne kommer til ferdig bygget stand, men må plassere egne produkter ut
  • Deltakelse i prosessen med standdesign og plassering
  • Erfarings- og forberedelse møte hjemme i februar (prepping)
  • Del av prosjektets PR arbeid, med PR byrå i New York og pressemeldinger hjemme (som i hvert fall her hjemme nærmest er garantert omtale)
  • Muligens også deltakelse på event under messen
  • Ta nytte av vårt lille nettverk i New York

I 2017 deltok VAD, Gudbrandsdalens Uldvarefabrikk, OPE og Heymat.

Vennligst ta kontakt om dette er interessant for din bedrift.

Den norske klyngen Norwegian Rooms inviterer også til felles satsing for profilering av Nordisk Design med matchmaking-event hos Snøhetta mandag kveld 21. mai i New York. Dette er i samarbeid med Snøhetta, Doga Design og arkitektur Norge, danske Lifestyle & Design Cluster, Interiorcluster Sweden og en finsk partner, og er en ny og annerledes møteplass for nordiske merkevarer innen møbel og interiør. Det går helt fint å delta både på ICFF messen og denne eventen.  

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!