Norsk Industri

Innhold

The Export way to the US

Aktuelt, Designrommet, Designindustrien

Publisert

Den norske tilstedeværelsen på ICFF messen under New York Design Week har vært en suksess og bidratt til å sette norsk design på kartet. Nå inviterer vi medlemmene og designindustribedrifter til å delta på en ny felles satsning under messen i mai 2018.

Fra fellestanden i mai 2017.

Frist er 20. oktober 2017. 

Neste års messedeltakelse er et samarbeid mellom Innovasjon Norge, Generalkonsulatet og Norsk Industri og vil arrangeres på Javitz-senteret på Manhatten i New York fra 20. til 23. mai 2018.

Fra fellesstanden på ICFF messen i 2017.

Prosjektets formål er å øke konkurransekraften til norsk møbel- og designindustri i USA/internasjonalt og hjemme. Norsk Industri har stått i spissen for 10 år i rad med norsk felles stand på ICFF messen, og vi vil i 2018 sette bærekraft som tema som skal være synlig markør for standen. Det nye utstillingskonseptet er tenkt som et treårig løp som kan inngå i et fremtidig nasjonalt program for design, merkevare og eksport.

Tidligere utstillere forteller at deltagelsen i New York har gitt dem økte muligheter, gode leads og vært år fører deltakelsen til nye forhandlere. 

Det vil være et felles areal, eller som i 2017 to øyer rett ved siden av hverandre. Det vil være en felles stand design og tiltak, slik som felles PR byrå.

I 2017 deltok VAD, Gudbrandsdalens Uldvarefabrikk, OPE og Heymat.

Vennligst ta kontakt om dette er interessant for din bedrift.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne: