Norsk Industri

Innhold

Scandinavian Light&Design

Aktuelt, Designindustrien

Publisert

Vi inviterer medlemmene til deltakelse i Zurich på et endags treff med arkitekter, interiørarkitekter og forhandlere i Sveits. Norsk Industri er medarrangør for første gang i Sveits, og flere vil kjenne opplegget fra Wien.

- I Sveits og Zurich er det en sterk byggeboom og mange store prosjekter både innen kontor-/ offentlig møblering og hotellprosjekter, sier bransjesjef Egil Sundet i Designindustrien. Noen av disse er presentert i vedlegget.

- Hvis du og din bedrift er interessert ta kontakt! I Zurich har Business Sweden arrangert dette eventet i noen år, på samme måte som i Wien hvor vi har deltatt i flere år, sier Egil Sundet.

Scandinavian Light&Design holdes i Zihlcity i Zürich, som er et velkjent sted for designutstillinger og events. Den 21. november lages en enkel og presentabel utpakking av noen produkter fra hver deltaker og i løpet av ettermiddagen/kvelden foregår samlingen. Det koster ca 1.500-2.000 € å delta for hver enkelt bedrift, i tillegg har den norske ambassaden velvillig sponset Norges bidrag til fellesutgiftene til arrangementet. I vedlegget kan du se mer informasjon om markedet og SLD Zurich.

Fremover vil Scandinavian Light&Design (SLD) bli arrangert i Zurich og Wien annethvert år, og altså i år i Zurich. Arrangementet organiseres av Business Sweden som vanlig, med oss og den norske ambassaden i Sveits som medarrangører.

- I Wien har det hvert år deltatt flere medlemsbedrifter innen møbel og noen interiør, sier bransjesjef Egil Sundet. Det har vært et event som har vært godt besøkt i Østerrike og gitt konkrete salg, leads og nettverk.

Last ned presentasjon

Hvis du og din bedrift er interessert i å delta på Scandinavian Light&Design Zurich - ta kontakt!