Norsk Industri

Innhold

Prosjektleder for Designindustrien

Aktuelt, Designindustrien

Publisert

FOTO: The Thief

Ragnhild B. Grytten er engasjert frem til juni 2019 av Designindustriens Bransjeforening med ansvar blant annet for den norske fellesstanden i New York og delta i informasjonsarbeidet om miljødokumentasjon.

I Designindustrien vil hun ha ansvar for den norske fellesstanden som bransjeforeningen har gjennomført på ICFF messen i over 10 år med bl.a. kontakt med deltakerne (våre medlemmer) og presse. Bransjeforeningen har også flere andre slike prosjekter som hun vil bidra inn i. Ragnhild B. Grytten vil også delta i arbeidet med informasjon om miljødokumentasjon i det arbeidet vi gjør med EPDer overfor offentlige og private innkjøpere. Hun er engasjert som prosjektleder for dette arbeidet i perioden 21. januar til 23. juni 2019.

- Jeg gleder meg, sier Ragnhild. Det er mange spennende bedrifter og muligheter, og er du interessert i eksport vil jeg gjerne at du tar kontakt med meg, sier hun. I år er det planlagt eksportprosjekter i New York, Paris og Wien, og det er åpent for andre innspill.

Grytten er utdannet bl.a. fra Handelshøyskolen BI. Hun har jobbet mange år i bransjen med mindre designfirmaer, tidligere bl.a. for LK Hjelle Møbelfabrikk og som leder for Norway Says Shop i Oslo. Hun har jobbet med mange designutstillinger, vært styremedlem i Designers Saturday og sitter i dag i Samarbeidsrådet for møbel og interiørdesign. Hun vil ved siden av sitt engasjement for Designindustrien fortsette med sine prosjekter.

Vi ønsker Ragnhild velkommen til oss.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!