Omstilling på høyt nivå

Sykkylven Stål

MK5 fra Sykkylven stål.

Gjennom god produktutvikling har Sykkylven Stål tatt frem et patentert stålunderstell til stoler med funksjonalitet i verdensklasse.

Sykkylven Stål AS har gjennom målbevisst satsing blitt en innovativ, unik og ledende leverandør innen produktutvikling, rør- og platebearbeiding, maskinering og overflatebehandling. Med støtte fra Innovasjon Norge har de nå tatt et nytt steg inn i møbelbransjen. Det nye stålunderstellet brukes allerede av norske stol-/stoppmøbelprodusenter som Stordal Møbel, og nå i samarbeid med Sandella og LP Riksheim skal understellet med skum og tre eksporteres til en stor tysk bedrift.

- Dette viser at ved langsiktig satsing så er ferdigvareindustrien i Norge svært konkurransedyktig, sier bransjesjef Egil Sundet i Norsk Industri, og fortsetter:

- Deres fokus har vært på å skape innovative og unike totalløsninger for sine kunder, og her har de virkelig lykkes. Med gode industripartnere rettet mot møbelindustrien er de en effektiv verdikjede for norske og nå også en tysk stolprodusent.

Sykkylven Stål har med utgangspunkt i sin kjernevirksomhet som komponentleverandør, utviklet en rekke egne produkter.

- Samarbeid i klyngen er viktig for oss. Det er slik vi må jobbe for å utvikle bransjen, sier adm. dir. Karl Inge Rekdal i Sykkylven stål.

 

> Se video: Suksess med omstilling (nrk.no)

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!