Norsk Industri

Innhold

Norwegian Design in Shanghai

Aktuelt, Designrommet, Designindustrien

Publisert

Bilde av Shanghai

FOTO: AdobeStock

Interessen for Scandinavian Design er sterk og det er også økonomien i Shanghai og Kina. Norske møbel og interiør bedrifter har bare i liten grad undersøkt mulighetene. Design Shanghai er en stor messe og en "gateway" til markedet.

Vi inviterer derfor til medlemmene til å bli med på "Business trip to China" med hensikt å bedre forstå markedene, få kontakter og bygge nettverk. Dere får også muligheten til å vise frem deres produkter på Design Shanghai 2019 messen, men kan også delta uten å stille ut. Dette er en veldig god anledning, sier bransjesjef Egil Sundet i Norsk Industri.

Business-turen inkluderer flere aktiviteter:

  • Deltakelse på standen “The Nordic Home: Special Showcase of Norway” på Design Shanghai 2019 messen - standen organiseres av WoWDesign
  • Business workshop
  • Business besøkstur
  • Møter med mulige kontakter
  • Mottakelse på Det norske konsulatet

Business-turen skjer i perioden 3.-10. mars.
Påmeldingsfrist er 15. desember.

- Allerede har to bedrifter meldt seg på, sier Egil Sundet.

WoWDesign som har leid standplassen, vil hjelpe deltakerne organisere deltakelsen på standen og også hvordan det er best å delta. WoWDesign er en av de ledende distributørene av skandinavisk design i Shanghai, og vi vil som del av programmet også besøke deres Mall, opplyser bransjesjefen.

Det koster NOK 18.500 å delta, som kan bli noe høyere avhengig av behov for areal/utstyr på standen. I tillegg kommer egen reise til Shanghai, hotel og mat, og transport av egne produkter (vi foreslår felles hotel og vil tilby organisere lokal transport). Når dere har bestemt dere for å delta vil vi sette dere i kontakt med WoWDesign for diskusjoner og mer detaljplanlegging.

Business-turen er et samarbeid mellom Norsk Industri (Designindustrien) og Innovasjon Norge Shanghai.

Mer informasjon:
Business plan for Design Shanghai 2019
Invitation Norway to Shanghai 2019

Kontaktpersoner:  Jessie Ji Liyun, Senior Market Adviser, Innovasjon Norge Shanghai og Egil Sundet, bransjesjef, Norsk Industri (+47 909 22 192)