Norsk Industri

Innhold

Norsk designfremstøt i Frankrike

Aktuelt, Designrommet, Designindustrien

Publisert

For første gang vurderes det å ha en norsk fellesstand og/eller event i Paris, Frankrike, under Maison & Objet messen i 6.-10. sept. 2019.

Vi inviterer deg til å ta kontakt om dette er av interesse, sier bransjesjef Egil Sundet i Designindustriens bransjeforening. Vi har gode erfaringer med felles eksportfremstøt og profilering av norsk design, og flere har spilt inn Paris og denne messen, sier Sundet.

I Frankrike og Paris er interessen for Norge og Skandinavia stor. Norske bøker selger godt, norsk matkultur og nordlyset er populært, og ikke minst har norske arkitekter prestisjefylte oppdrag. Dette gir et godt grunnlag for at også norske designprodukter kan lykkes i markedet, sier bransjesjefen. Mulig messen er mer interiørprodukt orientert enn møbel, og den er nok også lik Milanomessen i funksjon, og er derfor ikke en ren salgsmesse. Det kan også tenkes å gjøre et felles fremstøt på siden av messen.

Vi er allerede i kontakt med messen, samt de naturlige samarbeidspartnerne for oss ved Den norske ambassaden og Innovasjon Norge. For at vi skal gå videre må vi ha mer informasjon om interessen fra medlemsbedriftene, sier Egil Sundet. Styret i bransjeforeningen har satt ressurser til å gjennomføre et tiltak i 2019, men det er interessen fra medlemmene md hensyn å delta som avgjør veien videre.

Ta kontakt innen 15. desember for interessemelding og diskusjon av opplegg.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!