Norsk Industri

Innhold

Norsk design - en industriell vekstnæring

Aktuelt, Designrommet, Møbel+interiør

Publisert

Velkommen til Designindustrikonferansen 27. april 2017! Designindustrien er en vekstnæring som kan bidra positivt i omstillingen av Norge.

Årets konferanse avholdes på DOGA, Hausmannsgt. 16 i Oslo,  og temaene er:

  • Nye forretningsmodeller og distribusjon
  • Material og miljø
  • Designmingel

> PÅMELDING

Eksporten øker hvert år, norske designprodukter lovprises i utlandet, bedriftene har god tilgang på bærekraftige råvarer, og lavere kronekurs har sammen med økt automatisering gitt bedre forutsetninger for å kunne konkurrere globalt. Potensialet for mange nye arbeidsplasser i næringen er stor.

Et varierende program

Vi inviterer til et spennende program med fokus på distribusjon og nye forretningsmodeller, designmingel og material og miljø. Designindustrien er en viktig del av det grønne skiftet og vi ser hvordan prosjekter og trender underbygger dette. Du får også med deg Norsk Industris Designpris til unge talenter, som deles ut i samarbeid med Vestre AS og Magnor Glassverk AS, samt utdeling av bransjeprisene og ikke minst treffer du mange kollegaer!

Designmingling

- Vi forventer stor deltakelse i 2017, sier bransjesjef Egil Sundet. Konferansen er største samlingsstedet for designindustrien og samler som regel om lag 120-130 personer. I 2017 vil vi ha designmingel som vi samarbeider med designkollektivet Klubben om, og forventer høyere deltakelse av den grunn, sier Sundet. Konferansen er den største samlingen for norsk designindustri, spesielt innen møbel- og interiørindustrien, men også mange flere.

> Last ned konferansens teaser

 
PRAKTISK INFORMASJON
Priser

For 1. og 2. deltaker medlem i Norsk Industri kr 2 400,-
For deltakere etter dette kr 1 200,-
For ikke medlemmer kr 2 900,-
Studenter, gründere og nyetablerte designere kr 350-
Inviterte gjester og journalister kr 0,-
Middag i Mathallen Oslo per person kr 1 000,-

Deltakerprisen dekker dokumentasjon/presentasjonene (som blir tilgjengelig på vår webside etter konferansen), deltakelse på konferansen inkl. lunsj og pausemat. Priser uten mva.

Middag

Middagen holdes i Mathallen Oslo / Vulkan matsal, pris per person kr 1 000,-. 
Det er 5 min. gange fra DOGA til Mathallen.

Årsmøte 28. april i bransjeforeningen og Norwegian Rooms Cluster møter

Årsmøtet til bransjeforeningen holdes på Hotel Scandic Vulkan (rett ved Mathallen), Maridalsveien 13. Denne dagen er det også møter i Norwegian Rooms Cluster.

Overnatting

Hotellværelser er reservert på Hotel Scandic Vulkan fra 27.-28. april. Pris kr 1 290 inkl. frokost. Hotellet ligger rett ved Mathallen og DOGA. Deltakere bestiller selv overnatting, tlf. 21057100 og bookingkode 46070557 oppgis ved bestilling. Rommene holdes t.o.m 10. april 2017.

Faktura blir sendt etter konferansen. Ved avbestilling etter 12. april må full avgift betales. Kun skriftlig avbestilling.

> PÅMELDING