Bransjetreff i Sykkylven

Aktuelt, Designindustrien

Publisert

Foto: Norsk Industri.

Hold av datoen 27.-28. oktober! Møt bransjekollegaer, få faglig påfyll og hør hva den amerikanske bransjeprofilen Amy Rosi sier om norsk merkevarers muligheter. - Vi oppfordrer alle i bransjen til å bli med på vårt årlige treff på Sunnmøre, sier Egil Sundet.

Du får høre om suksesskriterier for eksport, hvor Egil har flere års erfaring fra samarbeid med Amy gjennom Inside Norway og eksportarrangement i New York. - Andre temaer for dagen vil være bærekraftige forretningsmodeller med nye produksjonsmetoder som 3D-strikk og leasing av møbler, forteller leder av PlussLab, Anita Drabløs.

Hvilke fremtidsbilder ser du for norsk møbelnæring? Hvordan kan vi sammen påvirke fremtiden og styrke konkurransekraften? Hvilke drivkrefter og trender har størst påvirkning på bransjen? Hvordan kan vi påvirke egne rammebetingelser? Noe av dette er tema vi vil diskutere med innledning fra flere aktører i bransjen, blant annet fra Stokke som står bak eksportsuksessen Tripp Trapp som feirer 50 år i år. Vi vil også dele ut Relling-prisen for beste bærekraftige designprosjekt for studenter og nyetablerte designere.

Alle vil bli invitert til å besøke Slettvoll Møbler, Ekornes og Møbelmuseet i etterkant av seminaret.

Arrangør er Norsk Industri Designindustrien i samarbeid med PlussLab, Sykkylven Næringsutvikling AS og Møbelmuseet.  

> Program og påmelding