Norsk Industri

Innhold

Messedeltagelse i Milano i 2017

Aktuelt

Publisert

Er du interessert i Milanomessen i 2017? Norsk Industri møbel+interiør inviterer interesserte til å melde seg og gi tilbakemelding om en norsk fellesstand på møbel- og interiørmessen: "Salone Internazionale del Mobil/Isaloni".

Tidsrom: 4.-9. april 2017

Møbel- og interiørmessen "isaloni" er en fagmesse med fokus på moderne møbler og interiør til både privat og offentlig miljø. Isaloni regnes som verdens mest attraktive møbel- og interiørmesse, og mange utstillere har tilbakemeldt om stor interesse etter å ha stilt ut.

- I 2016 samarbeidet Norsk Industri med klyngen Norwegian Rooms, Innovasjon Norge og Den norske ambassaden i Roma. Godt over 10 bedrifter deltok på fellesstanden, som var designet av Metropolis Design& Arkitektur, sier bransjesjef Egil Sundet.

- Vi ønsker nå å få tilbakemelding fra bedrifter som kan tenke seg å delta i 2017, sier Sundet. Send meg en mail eller ta en telefon inne 28. september, som er første vurdering av veien videre.

For 2017 vil vi igjen invitere et designbyrå til å lage standen, men vil legge opp til færre bedrifter og en mer åpen stand, sier Egil Sundet. Dette er basert på erfaringene fra 2016. Vi vil også vurdere deltagere i forhold til målgruppe, og ber om innspill på dette og annet.

Isaloni er stedet å være for å bygge kjennskap og treffe aktører både hjemme og eksportkontakter, for her kommer de fra hele verden. Her er designstjernene i form av bedrifter og designere, og her er de fleste av verdens merkevarebedrifter og high end distributører, sier bransjesjef Egil Sundet.

Meld tilbake innen 15. oktober - etter første innmelding har vi en påmeldt og to interesserte og noen som har forespurt. Etter 15. oktober vil vi skissere opplegget og invitere interesserte bedrifter til møte, forutsatt tilstrekkelig med interesse. I år vil vi legge vekt på å utforme standen sammen med designbyrå og deltagerne, sier Sundet.

Fakta om isaloni-utstillingen i 2014
  • Om lag 145.000 m2 utstillingsareal fordelt på 20 haller.
  • Om lag 1.300 utstillere, hvorav mange fra land utenfor Italia.
  • Drøyt 300.000 besøkende i løpet av messeuken, hvorav 2/3 fra andre land enn Italia.
  • Drøyt 5.000 journalister fra hele verden.

Insidenorway har deltatt i fire år med fellesstand, og 2017 vil være 5. gang. Fra og med 2016 fikk vi plassering i en veldig god hall, ikke langt fra den danske paviljongen.