Foto:

Lærerikt bedriftsbesøk til Ålesund og Sykkylven!

Aktuelt, Designindustrien

Publisert

Designindustrien på bedriftsbesøk til Ålesund

Fv: Berit-Irene Anthonsen (Norsk Industri), Solvei Giæver (Designstipendvinner 2021) og Emilie Halland Braathen (Norsk Industri) besøker Slettvoll. Foto: Norsk Industri. Foto:

Designindustrien har vært på en meget lærerik rundtur med bedriftsbesøk til blant annet Stokke, Slettvoll, Sandella og LK Hjelle.

Designindustrien på bedriftsbesøk. Fire damer hos Slettvoll

Tusen takk til Slettvoll som fortalte oss om design, kopiering, bærekraft, kvalitet og kundeservice. Fv.: Berit-Irene Anthonsen (Norsk Industri), Solvei Giæver (Designstipendvinner 2021), Karoline Fløtre Gati (leder for bærekraft- og strategiske prosjekter, Slettvoll) og Stine Røst Slyngstad (salgskoordinator, Slettvoll). Foto:

Solvei Giæver har fått årets Designstipend og er utplassert på Aarsland Møbelfabrikk. I forbindelse med stipendordningen får Solvei knyttet kontakter i designindustrien blant annet gjennom bedriftsbesøk. Berit-Irene Anthonsen i Norsk Industri har i en årrekke hjulpet Designindustrien med on-boardingen og oppfølgingen av unge designere. Hvert år utlyser vi Designstipend. Ta kontakt med Egil Sundet, bransjesjef for informasjon om neste års utlysning.

Emilie Halland Braathen er nyansatt fagsjef i Designindustrien, og arbeider med bærekraft, kvalitet og politiske rammevilkår. For henne var det viktig å treffe noen av medlemsbedriftene og få et innblikk i hele verdikjeden fra produktet designes, produseres og blir ferdig.

- Vi har virkelig kost oss på bedriftsbesøk i Ålesund og Sykkylven. Medlemmene våre bidrar til verdiskapning i Norge gjennom blant annet å sikre lokale arbeidsplasser og levere kvalitetsprodukter. Det var inspirerende å se hvordan bedriftene jobber med sirkulærøkonomi og bærekraft. Dette er møbler som er designet for å vare, sier Emilie Halland Braathen.

Tusen takk til bedriftene som tok oss imot og lærerike dager!