Norsk Industri

Innhold

Invitasjon til utstillingen i Wien

Aktuelt, Designindustrien

Publisert

Den felles skandinaviske utstillingen Scandinavian.Light.&.Design.2017 har i flere år vært en suksess og hatt godt besøk av østeriske arkitekter og aktører spesielt i kontraktmarkedet. Nå inviterer vi medlemmene og designindustribedrifter til å delta.

Scandinavian.Light.&.Design.2017 arrangeres i Wien 16. november
Frist er 6. oktober 2017

Årets utstilling er som tidligere et samarbeid med Den norske ambassaden og tilsvarende i Sverige og Finland. Business Sweden er som før hovedarrangør. Utstillingen skjer igjen i Semperdepot i Wien. Dette er et tidligere depot for en teaterscene, og har gode logistikk forhold, ligger kommunikasjonsmessig bra til og er et "eyecatching" sted for en designutstilling.

Interesserte

Det har vært 2-4 norske deltakere vært år, og allerede har to bedrifter meldt sin interesse. Utstillingen er på ettermiddag/kveld den 16. november og montering skjer samme dag/formiddag, og demontering dagen etter. Se vedlagte presentasjon for å bli mer kjent med opplegget.

Formålet

Formålet med SLD i Wien er støtte norske, svenske og finske produsenter/merkevarer innen interiør løsninger som møbel, belysning, tekstil mv. med primær målgruppe kontraktmarkedet og offentlige rom.

Arrangementet skal bidra til å etablere kontakt til arkitekter, prosjekt utviklere, kontrakts forhandlere og distributører/retail. Oppnå direkte input til planlagte eller pågående prosjekter hvor bedriftenes produkter kan passe inn. SLD 2017 ønsker å matche nordiske bedrifter sammen med utvalgte forhandlere og selgere, og bygge merkevarekjennskap i det østeriske markedet.

SLD er på ettermiddag og kveld, et nettverksarrangement med 10-15 utstillere og anslagsvis 300-400 gjester.

Mer om SLD

Last ned presentasjonen for å se litt om opplegget

Se film fra SLD 2016 hvor Helland og Flokk (SB Seating) deltok

Vennligst ta kontakt om dette er interessant for din bedrift.