Invitasjon til eksport

Publisert

Collage med mange designprodukt

Collage: Norsk Industri.

Nå skal det satses på økt eksport fra design og livsstilsindustrien innenfor møbel, interiør, sport, tekstil og mote. Norsk Industri Designindustrien har vært svært delaktig i eksportplanen foreslått av Nasjonalt eksportråd, og vi forventer å ha en sentral rolle i gjennomføringen.

For å sikre best mulig tiltak inviterer vi dere (bedrifter) til møte om innholdet i den planlagte satsingen og ikke minst for å få innspill og diskutere valg av felles aktiviteter som skal bidra til å øke eksporten.

Vi har arbeidet i mange år etter modell av prosjektet Inside Norway, som har gitt gode resultater for møbel og interiørbedriftene, men nå utvides altså dette.

I møtet vil vi gå gjennom tiltakene beskrevet av Nasjonalt Eksportråd som er både felles eksporttiltak (flerbedrifts tiltak), enkeltbedriftstiltak/virkemidler og kompetansetiltak. Vi vil gå gjennom satsningmarkedene for møbel og interiør, sport/ fritid, mote, hospitality og underleverandører, som er de inndelte delbransjene i eksportplanen. 

De prioriterte markedene er Tyskland og USA, dernest Sverige, Danmark og Storbritannia. Deretter følger blant annet Frankrike og Japan, men listen kan omprioriteres.

Designindustrien styrker også teamet på eksport slik at vi kan gjennomføre prosjekter for de 5 ulike delbransjene.

Vi inviterer til digitale møter på Teams tirsdag 10. oktober:

  • 09.00 Møbel / interiør 
  • 10.30 Sport/ fritid
  • 12.30 Mote
  • 14.00 Hospitality
  • 15.30 Underleverandører

For påmelding send e-post til Ragnhild.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon eller har spørsmål.

Profil bilde