InsideNorway satser i USA

Publisert

Stand på designmesse

Stand på ICFF mai 2022. Foto: Agaton Strøm

Vi inviterer amerikansk presse til Norge i høst. Global Growth-program mot det amerikanske markedet kan komme på plass før året er omme. Delta på ICFF på Manhatten i mai 2023.

For 15. år på rad stiller vi ut med felles norsk stand på ICFF, Nord- Amerikas ledende plattform for møbel og interiørprodukter.

USA er det største eksportmarkedet for norske møbler og interiørprodukter og potensialet er fortsatt stort. Gjennom mårettede aktiviteter på USAs østkyst gjennom mange år har flere bedrifter kommet på banen og norsk og skandinavisk design er anerkjent og ettertraktet av amerikanere.

21- 23 mai i 2023 stiller vi igjen ut med felles stand INSIDENORWAY på ICFF, presselunch hos Generalkonsulen, relevante design- Talks og samarbeid med kommunikasjonsbyrå i New York.

I forkant av utstillngen på ICFF håper vi å få på plass et Global Growth- program  mot det amerikanske markedet med mentor- ordning, gjennom Innovasjon Norge. Målet er å heve bedriftenes kompetanse innenfor internasjonalisering, merkevare- og nettverksbygging og øke muligheten for eksportsuksess. Dette er et godt tilbud for bedrifter som ønsker å satse på eksport til USA, og bedriften kan velge å delta på Global- Growth programmet isolert eller la programdeltakelsen ende opp med å delta på felles stand i mai.

Les mer om ordningen som ble gjennomført i Tyskland her: Nordisk stil populær i Tyskland (innovasjonnorge.no)

Vi har også invitert en liten gruppe amerikanske journalister til Norge i slutten av oktober i  sammenheng med Bransjetreffet vårt i Sykkylven den 27. For dere som ønsker å delta på ICFF og/ eller Global Growth eller allerede har eksport til USA så vil det legges til rette for at de får sett flest mulig merkevarer.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere vil vite mer eller ønsker delta! Dette blir gøy!

Profil bilde