Norsk Industri

Innhold

Innovasjonskraft er tilbake!

Aktuelt, Designindustrien

Publisert

Endelig kan vi dele denne gode nyheten med deg: 3. april 2019 inviterer vi igjen til fagseminaret Innovasjonskraft sammen med Design og arkitektur Norge (DOGA) og Patentstyret. Dette er oppfølgeren av Designindustrikonferansen, som i fjor samlet 200 deltagere.

Vi lover et råbra program i 2019 også. I år er klimaavtalen bakgrunn. Hvilke krav, utfordringer men også muligheter gir den og hva vil en mer sirkulær økonomi bety for produsenter, designere og forhandlere. Fra Nederland får vi presentert deres nasjonale strategi og hvordan Philips har møtt den. Du blir også oppdatert på nye, norske innovasjoner og design, som møter klimautfordringen, og du får inspirasjon i kraften som gir norsk industri og næringsliv tyngde.     

Programmet byr også på en viktig samling for medlemmene i Designindustriens bransjeforening. På vårt årsmøte spør vi "Hva vil stå igjen i norsk varehandel?" og "Får vi en ny eksportstrategi for design- og ferdigvareindustrien?". Disse viktige sakene blir tema på årsmøtet i en parallellsesjon, åpen for medlemmene. 

Bransjeprisene vil bli delt ut på tampen av dagen, og vi avslutter det hele med middag og enda mer kollegialt samvær.

Sett av datoen og følg med i innboksen din for mer informasjon. Hvem er konferansen for? Jo, ledere, designbransjen, næringsliv, industri, startups, innovatører og andre som er opptatt av innovasjon og som vil ta ledende posisjoner nasjonalt og internasjonalt.

I samarbeid med:

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne!