God jul fra Designindustrien!

Aktuelt, Designindustrien

Publisert

Fra venstre: Emilie H. Braathen, Egil Sundet og Ragnhild Grytten. Foto: Norsk Industri

Fra venstre: Emilie H. Braathen, Egil Sundet og Ragnhild Grytten. Foto: Norsk Industri

Nok et korona-år er tilbakelagt og for de fleste medlemsbedriftene har det vært et bra år. Det blir godt med en velfortjent juleferie!

For Designindustriens bransjeforening har det vært et travelt og aktivt år. Vi har også i 2021 fått godt over ti nye medlemsbedrifter, og aldri har så mange medlemmer deltatt på våre medlemsmøter og prosjekter. Det er vi glad og takknemlige for, og vi gleder oss til fortsettelsen.

Tilbakemeldinger fra medlemmene og SSB-tall viser at produksjon, omsetning og eksport har økt i bransjene vi organiserer, spesielt mye i møbelindustrien. Eksporten har igjen økt kraftig, og for andre år på rad mer enn importen. Dette er bra, men det er en viktig oppgave for bransjeforeningen, sammen med dere i medlemsbedriftene, å arbeide for å få bedre rammevilkår for eksport, investeringer, offentlige innkjøp og FoU-utvikling for vår design- og ferdigvareindustri. Dette er avgjørende for en langsiktig vekst, spesielt for produksjon i Norge. Rammevilkårene er bedre i våre naboland.

Vi ser frem mot en rolig julehøytid og så gleder vi oss til å starte opp igjen i det nye året! Vi oppfordrer deg (og alle andre medlemmer) om å ta kontakt med oss hvis dere har små eller store saker dere tror vi kan hjelpe til med.

Til sist ønsker vi alle medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år!

Hilsen

Egil, Ragnhild og Emilie