Global Growth mot USA, InsideNorway på ICFF

Publisert

Utstillingsvegger på en interiørmesse

Foto: Norsk Industri

Eksportprogrammet Global Growth 2023 tilbys av Innovasjon Norge i samarbeid med Designindustrien til ambisiøse og eksportorienterte bedrifter. Målet er å øke eksporten gjennom å posisjonere norske bedrifter i det amerikanske markedet.

Det er første gang at dette programmet rettes mot USA, hensikten er å bidra til at bedrifter lykkes i USA som et nytt marked, eller øker salget om de allerede er posisjonert her.

Timingen er god da eksporten til USA fortsatt er i vekst og norske merkevarer er etterspurte. Programmet skal være så skreddersydd som mulig for bedrifter innenfor sektoren, med tilgang til ekstern kompetanse tilpasset hver enkelt deltaker i programmet i tillegg til egen mentorordning.

Det holdes et uforpliktende infomøte den 17. november og søknadsfrist er den 24. november.

Les mer om tidslinje og samlinger for Global Growth- Norsk design til New York, og meld din interesse her.

InsideNorway vil for 15. år på rad ha felles stand på ICFF på Manhattan 21- 23 mai 2023. For bedriftene som deltar på Global Growth- programmet vil en utstilling på nord- Amerikas største messe for møbel og interiørprodukter være en svært fin arena å være synlig på og det vil jobbes målrettet mot deltakelse her. -Men det er heller ikke et krav å stille ut på ICFF for å delta i Global Growth.

For bedrifter som ikke ønsker å delta på Global Growth-programmet men som vil stille ut på ICFF, ta kontakt for mer informasjon og påmelding. Mye er på trappene mot USA og det vil jobbes godt frem imot messen i mai, tilretteleggingen er godt i gang.