Norsk Industri

Innhold

Eksportaktiviteter fremover

Aktuelt, Designindustrien

Publisert

Norsk Industri har gjennom bransjeforeningen Designindustrien i mange år arrangert, koordinert og samarbeidet med andre aktører for å tilby medlemsbedriftene messedeltakelse, events mv. i flere eksportmarkeder. Her gis en oversikt over tilbud som er aktuelle eller nylig gjennomført.

I 2017 har bransjeforeningen stått i spissen for norsk fellesstand på designmessen ICFF i New York i mai. Dessverre ble det ikke noe av fellesstanden i Milano, og 16. november er vi partner på Scandinavian Design & Light i Wien.

For 2018 inviterer vi nå medlemmene til å melde sin interesse for deltakelse i Milano i april og i New York i mai. Vi vil senere komme med invitasjon til studietur og deltakelse på Shanghai Design i mars 2018, og vi regner med at det også blir ny event i Wien i november 2018.

> Lese om fellessatsingen i Milano i april 2018

> Les om fellesstand på ICFF messen i New York i mai 2018 

Også Norwegian Rooms inviterer til pop up shop under New York Design Week i mai 2018.

Prosjektets formål er å øke konkurransekraften til norsk designindustri internasjonalt og hjemme. Norsk Industri har stått i spissen for dette de siste 10 årene med norsk fellesstands og events flere steder. I 2018 tenker vi å sette bærekraft som tema og synlig budskap.

- Det er viktig å ha langsiktighet i deltakelsen, er en erfaring jeg vil trekke frem sier bransjesjef Egil Sundet. Tidligere utstillere forteller at deltagelsen har gitt dem økte muligheter, gode leads og hvert år fører deltakelsen til nye forhandlere. 

- Sammen med bl.a. DOGA, Norwegian Crafts vil Norsk Industri søke norske myndigheter om et tre årig profileringssatsing i Stockholm, Milano og New York, sier Sundet. Dette vil gi langsiktighet og ikke minst mer ressurser til å bygge et bedre omdømme og kjennskap til norsk design.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!