Designindustrikonferansen

Aktuelt, Teko, Designindustrien

Publisert

Banner til Designindustrikonferansen som viser tre personer og Nasjonalmuseet

Har du tenkt på at design- og ferdigvareindustrien vil bli en vekstmotor for Norge? Vi tenker på det hver dag. 26. april samler vi folk fra hele landet på Nasjonalmuseet i Oslo til en dag der næringstopper, innovatører og myndighetspersoner gir oss kunnskap, inspirasjon og motivasjon.

Der andre satser hardt, henger rammevilkårene i Norge etter. Produkter, design og teknologi som skal bringe frem det grønne skiftet og veksten er der, og nå er tiden inne for å spille hverandre gode.

Bli med 26. april for å diskutere muligheter og utfordringer, og høre spennende foredrag, sceneintervjuer og paneldebatter.

Du får innblikk i løsninger som gir fremtidshåp, du blir hektet på det ferskeste fra utviklingsfronten og industrien, og du får gode muligheter til å knytte kontakt med hoder som kan gjøre deg og din bedrift sterkere.

Sammen skal vi få design- og ferdigvareindustrien til å bli en vekstmotor for Norge!

Konferansen er på Nasjonalmuseet i Oslo, som setter en god ramme for å diskutere og se på mulighetene for møbel, interiør, sport, tekstil og moteindustrien i Norge.  Konferansen arrangeres av Norsk Industri, ved Designindustrien og Teko bransjeforening.

Program og påmelding til Designindustrikonferansen