Designindustrien styrker teamet

Publisert

Nå styrker Norsk Industri Designindustrien teamet og har ansatt Annette Hoff som ny prosjektleder for eksport.

Design- og livstilsektoren er valgt ut som den tredje eksportsatsingen til regjeringen. På bakgrunn av dette styrker bransjeforeningen satsingen på eksportprosjektet "Inside Norway", og vi øker nå kapasiteten for å starte flere eksportprosjekter innenfor bransjene møbel, interiør, hospitality, sport, tekstil og mote. Ambisjonen er å doble eksporten og prosjektene skal bidra til å bygge nettverk, kjennskap og posisjon.

- Vi er veldig glade for å få Annette Hoff inn som ny prosjektleder, sier bransjesjef Egil Sundet. Annette starter 3. januar 2024 og skal lede noen av eksportprosjektene. Hun skal være tett på bedriftene og ha god kontakt med våre samarbeidspartnere, og hele designindustrien som jo er de eksportsatsingen er for, sier bransjesjefen.

Annette Hoff har mastergrad fra CBS i Internasjonal markedsføring og ledelse, er gift og har to barn. Hun har erfaring fra møbel/interiørbransjen både fra Flokk og Fram Oslo. Hun har også arbeidet i flere år i kommunikasjonsbransjen bl.a. i Geelmuyden Kiese og House of Communication, hvor Annette har jobbet med en rekke kjente merkevarer i flere bransjer.

- Jeg gleder meg til å starte, og det blir spennende å jobbe for hele designindustrien med norske merkevarer, øke verdiskapingen og eksport, sier Annette Hoff.