Norsk Industri

Innhold

Delta på designmesse i New York?

Aktuelt, Designindustrien

Publisert

Fra fellesstanden på ICFF messen i 2018. Inside Norway

Fra fellesstanden på ICFF messen i 2018. Foto: Norsk Industri

InsideNorway på ICFF arrangeres på Manhattan i New York fra 17. til 20. mai 2020. Interesserte medlemsbedrifter bes ta kontakt med oss.

Interessen for Scandinavian Design er stor og i New York og USA er økonomien god. Det er stort potensiale for salg fra norske møbel og interiør bedrifter. Vi inviterer til å undersøke mulighetene gjennom deltakelse på ICFF og workshop/ sideaktiviteter i New York i 2020.

Det amerikanske markedet

ICFF anses som en av de viktigste designmessene for det amerikanske markedet og ved deltakelse er det en mulighet for å bli oppdaget av amerikanske arkitekter, innkjøpere og influensere og et potensielt gjennombrudd i USA. I 2019 ble Heymat og VAD nominert til den svært prestisjetunge NYCxDesignaward med hvert sitt produkt.

Workshop

I mange år har Norsk Industri Designindustrien hatt eksportprosjekt med fellesstand på ICFF. Nytt fra 2019 var at vi startet med å invitere til workshop i New York i forkant av messen for å bli mer kjent med markedet og mulighetene. Herunder møte, etablere og videreutvikle kontakter -og være best mulig forberedt til deltakelsen på ICFF. Workshopen bestod bl. a. av presentasjoner av lager, logistikk, networking og PR- kompetanse. Arrangementet vil også i 2020 kunne tilpasses deltakerne og vi er åpne for innspill fra dere på gode tiltak.

Fra fellesstanden på ICFF messen i 2018. Foto: Norsk Industri

Neste års prosjekt er et samarbeid mellom Innovasjon Norge, Generalkonsulatet og Norsk Industri Designindustrien.

Ønsker din bedrift å delta?

InsideNorway på ICFF arrangeres på Manhattan i New York fra 17. til 20. mai 2020. Deltakerne kommer til ferdig bygget stand, men må sørge for frakten selv og plassere ut egne produkter. For å få mest mulig ut av deltakelsen ønsker vi å komme i gang med planleggingen tidligere.

Ta kontakt dersom der er interessert i å delta eller om du ønsker mer informasjon om prosjektet.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!