Bli med i Designindustriens sirkulære utvalg – Circular Says!

Aktuelt, Designindustrien

Publisert

Circular Says logo

Design: Emilie Halland Braathen / Norsk Industri

Bli med oss i arbeidet for å styrke Norsk Industri Designindustriens posisjon på sirkulær økonomi! Sammen skal vi sikre at bransjens stemme blir hørt. Vi ønsker med dette å invitere medlemmene til å bli med i utvalget Circular Says.

Politisk ståsted om sirkulær økonomi

Regjeringen fremla nylig sin strategi om sirkulærøkonomi. Den gir et godt innblikk i de politiske utfordringene. For vår bransje kan det økte fokuset på sirkulærøkonomi bety nye forretningsmuligheter og konkurransekraft. Utvalget skal posisjonere våre meninger og politiske innspill. Det er viktig for oss å diskutere krav til miljøvennlig produksjon, ombruk og gjenvinning og offentlige anskaffelser.

– Hva er modellen industrien ønsker seg, og hva blir vår begrunnelse? Denne viktige posisjoneringen på sirkulær økonomi skal vi sammen ta fatt på, sier Emilie Halland Braathen, fagsjef i Norsk Industri Desigindustrien.

Vil din bedrift være med i Circular Says?

Ta kontakt med fagsjef for bærekraft og kvalitet Emilie Halland Braathen (kontaktinfo under) så raskt som mulig.

Medlemmene våre har etterspurt at Designindustrien arbeider med fagområdet og ønsker å være med. Det er bakgrunnen for at vi nå oppretter initiativet.