Norsk Industri

Innhold

Beerenberg nominert til europeisk prestisje-pris

Oljeserviceselskapet Beerenberg er nominert til den prestisjefulle europeiske prisen "The Business of the Year Award", som deles ut i april 2017. Beerenberg kan også vinne publikumsprisen "National Public Champion".

 

Beerenberg ble i september 2016 kåret til en av syv nasjonale vinnere i Norge av European Business Awards. Det er i den sammenheng Beerenberg nå kjemper om prisen «The Business of the Year Award» for selskaper som omsetter for over 150 millioner euro. De kjemper også om publikumsprisen «National Public Champion».

- Vi er både stolte og ydmyke over å være nominert og ser på det som en viktig anerkjennelse for vårt arbeid i en tøff tid i oljesektoren, sier Ingrid Sara Grimstad Amundsgård, EVP Business Development i Beerenberg.

"The Business of the Year Award" vil bli kåret av et dommerpanel, og offentliggjøres under en prisseremoni i Milano 17. juni.

> Les mer her

> Klikk her for å stemme på Beerenberg (Du kan stemme mellom 9. januar og 1. mars. Det blir utpekt én vinner i hvert av de 34 landene som er med i prisutdelingen. Av de 34 vinnerne vil det deretter bli stemt over en «European National Champion».)