Norsk Industri

Innhold

Velkommen til Landsmøtet 2021 i Bergen

Aktuelt, Grafisk

Publisert

Vi inviterer til Landsmøte i Bergen 21. - 23. oktober på Hotell Norge by Scandic. ENDELIG kan vi møtes igjen til faglig og sosialt samvær. Gjennomgangstema for det faglige seminaret er "Trender og Inspirasjon".

Landsmøteprogrammet er spekket med godbiter. Direktør TV for Aller Media Norge Mads A Andersen er konferansier, direktør Knut E. Sunde fra Norsk Industri gir oss tradisjonen tro status for den økonomiske situasjonen i landet og verden for øvrig. Professor Anne Mangen fra lesesenteret ved Universitetet i Stavanger oppdaterer oss, i en samtale med Mads A. Andersen, på sitt forskningsarbeid om lesning digitalt og på papir. Det blir en spennende bedriftspresentasjon av Avery Dennison NTP om hvordan bedriften tanker megatrender og hvordan de skal lykkes også i fremtiden.

CEO Håvard Grjotheim, ScandBook Holding og daglig leder Magnus Thorkildsen, Grafkom, vil fortelle om miljøtrender i mediebransjen og løfte fram både ulike initiativ, praktiske og teoretiske problemer og gode forbilder i sin gjennomgang.

Innovasjonsprisen 2021 skal også deles ut under landsmøtet.

Generalforsamlingen i bransjeforeningen og årsmøtet for Grafisk bransjeforening Øst blir også avviklet i Bergen.

Tradisjonen tro møtes de som kan, torsdagen til get-together-middag, på Scandic Torget Hotel på Bryggen.

Se hele programmet og meld deg på her