Sturla tar rattet i nord

Publisert

En mann og en varebil

Foto: Trond Tomassen, iNord.

En epoke er over i Grafisk bransjeforening Nord. Finn Andersen fra Bjørkmanns som har vært i styret siden 1987, en lang periode som regionleder, overlater roret til Sturla Fossum, Lundblad Media. Foreningen med sine fem medlemmer, blir et nettverk, ledet av regionlederen.

- Jeg har et stort engasjement for hele bransjen. Det tror jeg alle rundt omkring i landet har fått med seg. Jeg har deltatt på det meste som foregår også sør i landet. Jeg håper å kunne få med flere på arrangementene våre, og bygge et større nettverk her i nord, sier Sturla, som også har mål om å sikre oppdragene fra kundene i nord til det grafiske miljøet i nord.

- Selv er jeg/Lundblad med i diverse forum også: PRO TIL, Tromsø Idrettslag s nettverk, Næringsforeningen/Sentrumsforeningen og NODA. I tillegg til NHO Arktisk. Nå kommer det en reportasje om oss i Næringsforeningen i forbindelse med at vi er 50 år i år, og hvilke utfordringer/muligheter vi har hatt de siste årene med for eksempel korona.

Grafisk bransjeforening Nord fyller 75 år i år, og vil markere jubileet og hva grafisk bransje kan tilby, i form av en konferanse i Tromsø i juni, i samarbeid med ulike organisasjoner, institusjoner og mulige deltakere i det grafiske nettverket.