Stor takk til Kari – velkommen Robert!

Aktuelt, Grafisk

Publisert

Julen nærmer seg med stormskritt – det gjør også pensjonisttilværelsen for Kari Rømcke, bransjesjefen for Grafisk bransjeforening. Hun har vært foreningens anker i fem travle år. En periode preget av store endringer i bransjen og en pandemi.

Trykt i Norge ble lansert og foreningen fikk for første gang på mange år flere medlemmer.

To personer ved side av hverandre

Robert Wright og Kari Rømcke. Foto: Norsk Industri

- Det har vært veldig interessant og spennende å følge utviklingen i en så kreativ og viktig del av kommunikasjonsmarkedet. Jeg er imponert over det gode sosiale miljøet i bransjen. Når vi samles til forskjellige arrangementer, er det venner, ikke tøffe konkurrenter som møtes. Styret har klare mål og har aktive, engasjerte medlemmer. Det har vært en god støtte. Takk for godt samarbeid, sier Kari som overlater roret til Robert Wright, en gammel kjenning av bransjen.

Robert gjør et comeback i Grafisk bransjeforening etter mange år som kirkeverge i Oslo. Han har lang erfaring fra NHO-systemet og var leder av NHO Grafisk i fire år, fra 2008, til bransjeforeningen ble en del av Norsk Industri. Han har hatt noen overleveringsuker med Kari og tiltrer formelt fra årsskiftet.

-Jeg er virkelig glad for å være tilbake i en bransje jeg setter umåtelig stor pris på. På nyåret ser jeg frem til å besøke bedrifter og følge opp de mange viktige prosjektene som vi arbeider med. Miljø og bærekraft, Trykt i Norge, medlemsverving og ikke minst et solid landsmøteprogram for Alta i september, står høyt på agendaen, sier Robert som ønsker Kari alt godt i sin nye tilværelse.

Styrelederen hilser:
- Jeg vil på vegne av styret takke Kari for godt samarbeid i bransjeforeningen. Hun har vært en god støtte for meg som ny styreleder. Jeg ønsker henne alt godt i neste fase i livet. Samtidig ønsker jeg Robert hjertelig velkommen tilbake! Vi har mange spennende utfordringer som vi skal jobbe sammen om i 2023. Vi kan se med glede tilbake på et år hvor vi har hatt muligheten til å møtes fysisk. Grafisk Øst hadde sitt vårseminar i Sandefjord og Tønsberg, tidenes landsmøte ble gjennomført med glans i Trondheim, og vi deltok på fagdag og årsmøte i Grafisk Nord i Tromsø. Vi ser frem til landsmøtet i Alta i september. Nå går vi inn i en stille tid, kan senke skuldrene og lade batteriene til et nytt, fremgangsrikt år for våre virksomheter, sier Kjetil Sjøeng.

Vi ønsker alle en riktig god jul og alt godt fremover.
Kari, Robert og Kjetil

Portrett