Ny medlemsfordel for Grafisk bransje: IT-sikkerhet med Netsecurity

Publisert

Tastatur på en laptop

Foto: AdobeStock.

Med avtalen Grafisk Bransjeforening har inngått med Netsecurity, vil det være søkelys på hvordan man best mulig kan møte de ulike sikkerhetsutfordringene våre medlemmer står ovenfor i dag.

Hver dag møter en bedrift eller en person forsøk på eller gjennomføringen av datatyveri. Grafisk bransje er intet unntak. Det fikk vi et klart bevis for da Ole Strand i Fagtrykk på landsmøtet fortalte om sine dramatiske døgn da all tilgang til selskapets datafiler fra låst for dem. Realitetene har ført til at styret i Grafisk bransjeforening vil bidra til at medlemmene skal kunne sikre seg på best mulig måte.

Selskapet Netsecurity skal hjelpe oss. Det blir først et webinar i januar.

Det skal gjennomføres en sikkerhetsworkshop med etterfølgende veileder for informasjonssikkerhet som alle i bransjeforeningen vil få tilgang til.

- I begynnelsen av januar vil vi i Netsecurity arrangere et webinar for alle medlemsbedrifter hvor vi snakker om hvilke tiltak man burde gjøre, og hvorfor man må tenke på IT-sikkerhet, uansett størrelse på selskapet man jobber i, opplyser Jan-Petter Haanshuus i Netsecurity.

Netsecurity er et av Norges største selskaper innen it-sikkerhet, med 150 ansatte lokalisert i Oslo, Kristiansand, Grimstad, Bergen, Stavanger og Stockholm. Selskapet har i flere tiår tilbudt ekspertise, løsninger og innovative tjenester innen IT-sikkerhet i det norske markedet.

- Vi hjelper virksomheter med å oppdage og stoppe angrep, slik at konsekvensene og kostnadene blir så begrenset som mulig.Våre ansatte består av blant annet strategiske rådgivere, konsulenter innen sikkerhet, produktspesialister, penetrasjonstestere, incident response medarbeidere og etiske hackere. Vi jobber med sikkerhet i alt vi gjør, fra rene sikkerhetstjenester til å tenke sikkerhet i andre IT-tjenester, dette for å ivareta sikkerhet i hele verdikjeden til våre kunder, sier Jan-Petter Haanshuus i Netsecurity.

Selskapets IT-eksperter er tilgjengelig hele døgnet alle dager, 365 dager i året. Netsecurity inngår i Nasjonal Sikkerhetsmyndighets godkjennelsesordning for hendelseshåndtering, er høyest sertifisert og spesialisert Palo Alto Networks og Extreme Networks partner i Norge og er ISO 27001, ISO 9001 og Miljøfyrtårn-sertifisert. 

Besøk Netsecuritys nettsider

Kontaktpersone: Jan-Petter Haanshuus

Her finner du oversikt over andre medlemsfordeler spesielt for Grafisk bransje

Portrett