Klar for ny fight som grafisk bransjesjef

Publisert

Robert Wright har takket ja til stillingen som ny bransjesjef for Grafisk bransjeforening i Norsk Industri. Han har flere ideer til hvordan han skal fylle stillingen.

– Jeg gleder meg til å komme tilbake til bransjen som jeg har fulgt fra sidelinjen hele veien. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben og vil være på plass allerede 2. desember, sier Robert Wright.

Robert Wright er ny bransjesjef i Grafisk bransjeforening i Norsk Industri fra desember 2022.

Robert Wright er ny bransjesjef i Grafisk bransjeforening i Norsk Industri fra desember 2022. Foto: Privat

Robert Wright har vist et sterkt engasjement over mange år både som direktør i NHO og som administrerende direktør NHO Grafisk. Han har også en solid politisk erfaring gjennom mange forskjellige verv blant annet i Byrådet i Oslo.

– Styret er veldig fornøyd med at Robert Wright har takket ja til å bli ny bransjesjef for foreningen. Han har allsidig og relevant erfaring kombinert med et stort engasjement og egenskaper som gjør at han er meget godt egnet til å ta ansvaret for utvikling av foreningen fremover, sier styreleder Kjetil Sjøeng.

Stillingen som bransjesjef ble utlyst fordi Kari Rømcke går av med pensjon mot slutten av året.

Grafisk bransje opplever stadig store endringer. Grafisk bransjeforening har et aktivt styre som gjør en stor innsats for foreningen. De viktigste sakene fremover er miljø og bærekraft, styrking av foreningen gjennom å bygge omdømme og å verve nye medlemmer gjennom blant annet Trykt i Norge-kampanjen.