Julehilsen fra Trykt i Norge

Aktuelt, Grafisk

Publisert

Illustrasjon som sier Trykt i Norge - en kampanje for grafisk bransje

Nå har flesteparten forhåpentligvis fått i havn de siste store oppdragene før jul, og begynt å ta det litt roligere mot høytiden som venter oss. Trykt i Norge-året har vært fint. Merket blir sakte, men sikkert mer kjent.

Naturlig nok har flere medlemmer vært involvert i utviklingen av hvordan Trykt i Norge skal se ut og kommuniseres. Nytt av året er en satsing på å engasjere medlemmene på en annen måte enn før. For å gjøre folk bedre kjent med merket, er det viktig at alle som kan fremsnakker kvalitetsmerket vårt Trykt i Norge.

Et grep som er gjort, er å samle ansatte fra medlemsbedrifter i en gruppe på Facebook. Er du ikke med? Bli med her! 

Da VM i Fischer-sjakk gikk av stabelen på Island i slutten av oktober, var Trykt i Norge en av sponsorene. Merket ble eksponert som bakgrunns element på NRK, VG og andre medier.

Dette var en ny måte for foreningen å promotere og publisere budskapet på, og forhåpentligvis ga dette merket en god markedsføring.

Ambassadørkampanjen skal bidra til å få frem hvorfor våre kunder velger å bruke Trykt i Norge-merket på sine trykksaker. Hittil har LO Media fått diplomet og fin omtale i egne kanaler. Neste kandidat er i havn, og vil bli kunngjort så snart som mulig på nyåret. Har du en god kandidat? Ikke nøl med å ta kontakt.  irene@hbonovaprint.no

Vi ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god jul. Vi snakkes i 2023!

Portrett