Innovasjonsprisen 2023 Grafisk bransjeforening

Publisert

En person holder i et nettbrett

Foto: AdobeStock

Innovasjonsprisen for 2022-2023 skal utdeles på landsmøtet neste år. Vi ønsker å utfordre flere av våre kreative medlemsbedrifter til å sende inn sine bidrag.

Innovasjonsprisen til Grafisk bransjeforening er utdelt to ganger tidligere; 2019 og 2021. Vi er temmelig sikre på at det finnes gode ideer som er realisert, og har gitt gode resultater for bedriften. Nøl ikke med å sende inn ditt bidrag! Men, det er viktig at listen ikke legges for høyt. Alle innsendte nominasjoner til prisen får en seriøs gjennomgang av juryen.

Juryleder er Håvard Grjotheim. Øvrige jurymedlemmer er: Egil Sundet, Norsk Industri/Designindustrien, Kristin Mulleng Sezer, Fellesforbundet og Terje Stafseng, NTNU Gjøvik.

Vinneren av Innovasjonsprisen 2023 får diplom, kr 10 000,- og to friplasser på et landsmøte i Grafisk bransjeforening.

Juryen vurderer de innsendte bidragene etter et eller flere av disse kriteriene:

  • Utvikling av nye produkter som er lansert og godt mottatt i markedet
  • Kreative markedsføringstiltak av egen bedrift og tjenestetilbud
  • Kreativ utnyttelse av Trykt i Norge-medlemskapet, omfatter utvikling av egne markedstiltak og bruk av tilgjengelig materiale.
  • Innovative løsninger for miljø og bærekraft i egen drift og/eller for kunder
  • Innovative grep for å styrke konkurransekraften i innenlandske og utenlandske markeder

Send inn ditt forslag på produkter, tjenester, vellykkede omstillingsprosjekter og innovativ effektivisering samt markedsføringskampanjer som er ferdig utviklet i 2020, 2021 og 2022. Du kan også nominere andre medlemsbedrifter.

Presentasjon av de nominerte og prisutdelingen finner sted på landsmøtet i Grafisk bransjeforening i september 2023. Sted for neste landsmøte blir besluttet under landsmøtet i Trondheim 1.-3. september.

Send ditt forslag til Pål Stensaas (paalstensaas@gmail.com) med beskrivelse og illustrasjon/PDF eller JPEG av produkt/løsning.