Norsk Industri

Innhold

Innovasjonsprisen 2019 – hvem vinner?

Aktuelt, Grafisk bransjeforening

Publisert

For første gang skal Grafisk bransjeforening dele ut en innovasjonspris. Det skjer på årets landsmøte i Oslo, i september. Gjennom Innovasjonsprisen 2019 ønsker bransjeforeningen å anerkjenne dem som går foran. Har du et produkt eller en kampanje som du og kunden er godt fornøyd med, bør du delta.

Innovasjonsprisen og kriteriene ble første gang presentert på fagseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Porsgrunn, 21. mars. Det er distriktsforeningen som tok initiativet til prisen.

Vinneren av prisen mottar 30 000 kroner og to friplasser på landsmøtet. Tre finaliserter blir presentert før vinneren annonseres på landsmøtet,

Du kan delta med produkter og tjenester som har vært spesielt vellykket når det gjelder verdiskapning for kunde og bedrift, innovativ bruk av teknologi, eller kan bety en åpning for ny forretningsmodell eller nytt marked.

Frist for å sende inn bidrag er 15. juni.

Det er kun medlemmer av Grafisk bransjeforening som kan nomineres til prisen. Alle bidragene blir behandlet konfidensielt av juryen.

Juryen har en bred faglig bakgrunn: Egil Sundet, Norsk Industri/Ferdigvareindustrien, Kristin Mulleng Sezer, Fellesforbundet, Terje Stafseng, NTNU Gjøvik og Helge Bjørge Fardal, Innovasjon Norge.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!