Norsk Industri

Innhold

Grafisk Øst med vårmøte i Porsgrunn

Aktuelt, Grafisk bransjeforening

Publisert

Etter tre år med Støtvig-seminar, legger Grafisk bransjeforening Øst årets vårmøte og årsmøte til Porsgrunn, torsdag 21. mars. Det flunkende nye Comfort Hotell er møtestedet. Et godt fagprogrammet med noe for enhver.

> Meld deg på

Konsernlederen i R8-gruppen, Tommy Thovsland som også er styreleder i reklamebyrået R8 Edge skal fortelle om Powerhouseprosjektet og hvordan jobber med strategien for reklamebyrået. Han er spesialisert innen forretningsutvikling og har jobbet mye med omstilling i bedrifter.

Grafiske bedrifter er avhengig av gode kunderelasjoner, og den nye daglige lederen av Reklamehuset Wera, Kjersti Hole Haatveit, har fått mange positive tilbakemeldinger på noen spesielle tiltak, som hun vil fortelle om.

Styreleder i Grafisk bransjeforening, Ole Strand fra Fagtrykk Trondheim, skal snakke om Trykt i Norge-merket og andre saker som medlemmene er opptatt av.

Salgssjefen i Odd Ballklubb, Kjersti Stordalen gjør Odd til landets grønneste fotballklubb. Hvordan utnytter de den profilen? Klubben har run det 125 år, og har utgitt en praktbok som vi får se nærmere på.

HMS-sjefen i Yara International, Pål Klavenes, tar oss med på en rundtur i et av Norges mest internasjonale selskaper, og gir oss et innblikk i hvordan de har tatt i bruk ny teknologi, blant annet med landets første selvseilende lasteskip.

Kjetil Kristoffersen fra det kjente eventselskapet og forlaget Publicom, er gründer, idemaker, motivator og selger. Han byr på seg selv og skal inspirere oss.

Årsmøtet blir gjennomført på tradisjonelt vis – og etter en stund går ferden til det spesielle Michel Seylmakers Hus, et steinkast fra hotellet. Det blir det vinsmaking og middag.

Fredag 22. mars, etter frokost, kan den som har anledning ta turen til Bokbinderiet Johnsen for en spennende omvisning.

Program

Torsdag 21. mars

10:00 Fremmøte og registrering på Comfort Hotell Porsgrunn.
10:30 Velkommen ved styreleder Helge Lundeby
10:45 Tommy Thovsland, er konsernleder i R8 og styreleder i reklamebyrået R8 Edge. Han er spesialisert innen forretningsutvikling og har jobbet mye med bedrifter i omstilling. Han har vært sentral i Powerhouseprosjektet.
10:15 Kjersti Hole Haatveit, daglig leder for Reklamehuset Wera, gjør noe spesielt for kundene. Det setter de stor pris på.
11:30 Styreleder i bransjeforeningen Ole Strand om viktige saker for medlemmene/Trykt i Norge/status foreningen.
11:45 Kaffepause
12:00 Kjersti Stordalen, salgssjef i Odd Ballklubb.
Odd er Norges mestvinnende cuplag igjennom tidene. Odds Ballklubb er landets mest miljøvennlige fotballklubb, Kjersti vil fortelle hvordan de har oppnådd dette grønne skiftet og om markedsføringen..
Odd Ballklubb har i forbindelse med sitt 125 ås jubileum gitt ut en praktbok, denne vil bli presentert.
12:30 Lunsj
14:00 Pål Klavenes HMS-sjef i Yara International, presenterer Yara og prosjektet Yara Birkeland, verdens første autonome containerskip. Yara Birkeland er så å si helnorsk, skroget bygges i Romania og skal ferdigstilles ved Vard Brevik.
14:45 Kaffepause
15:00 Kjetil Kristoffersen Idemaker, grunder, motivator og selger fra Publicom med et inspirasjonsforedrag.
15:45 Årsmøte
17:00 The End
18:30 Vinsmaking på Michel Seylmagers hus, Storgata 156 3915 Porsgrunn
19:30 Middag på Michel Seylmagers hus Storgata 156 3915 Porsgrunn

Fredag 22.mars

10:00 Bedriftsbesøk for de som ønsker det hos Bokbinderiet Johnsen, Bedriftsveien 68, 3735 Skien

> Meld deg på

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!